Warning: fopen(/home/int2000/d/21734/html/wp-content/plugins/social/debug_log.txt): failed to open stream: Permission denied in /home/int2000/d/21734/html/wp-content/plugins/social/lib/social/log.php on line 23 Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/int2000/d/21734/html/wp-content/plugins/social/lib/social/log.php on line 24 Inventive DesignNäin saat Flash-sivuston näkymään Googlessa

Inventive Design
11.11.2009 Lasse Larvanko

Näin saat Flash-sivuston näkymään Googlessa

Kampanjasivustot kaipaavat Flash hakukoneoptimointia

Flash-tekniikalla toteutetut sivustot löytyvät todella huonosti Googlessa.

Flash-sivustotkin saa löytymään Googlen kärkipaikoita, kun tekniikka on hallussa. Flash-sivustot rakennetaan perinteisesti visuaalisuuden ja ”käyttökokemuksen” ehdoilla. Näin perinteiset kylmät faktat jäävät usein toissijaiseksi sivustossa.

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla.

Flash hakukoneoptimointi

Rio Digital on kehittänyt Flash hakukoneoptimointiin konseptin ja tekniikan, jolla pääset hyötymään Flash toteutuksen visuaalisuuden hienouksista, kuitenkin niin että perinteiset hakukoneoptimointimenetelmät ovat vielä käytössä.

FSEO ratkaisu

Rion ratkaisussa julkaisujärjestelmällä päivitetään sisältöä, joka ohjataan kahteen eri käyttöliittymään, perinteiseen HTML-sivustoon ja Flash-sivustoon. Molemmissa on täsmälleen sama sisältö.

Näin Flash hakukoneoptimointi onnistuu ja sivusto saadaan kärkisijoille kun sen aihepiiristä haetaan tietoa. Lue lisää FSEO-ratkaisusta.

Flash hakukoneoptimointi

Lisää aiheesta tai sen vierestä

Tiedän toki että Flash-sivustot pääsevät nykyisin Googlen indeksiin, mutta niiden hakukoneoptimoiminen kärkeen kilpailuilla termeillä on liian työlästä. Samoin kuin esimerkiksi PDF-dokumenttia voi hakukoneoptimoida, se ei yleisesti ottaen kuitenkaan ole järkevää.

Flash-sivusto saadaan kärkisijoille kun sen aihepiiristä haetaan tietoa."Sivun alkuun