Warning: fopen(/home/int2000/d/21734/html/wp-content/plugins/social/debug_log.txt): failed to open stream: Permission denied in /home/int2000/d/21734/html/wp-content/plugins/social/lib/social/log.php on line 23 Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/int2000/d/21734/html/wp-content/plugins/social/lib/social/log.php on line 24 Inventive DesignOlen nähnyt TV:n tulevaisuuden ja se on…

Inventive Design
31.10.2008 Lasse Larvanko

Olen nähnyt TV:n tulevaisuuden ja se on…

Netti-TV - vai onko sittenkään?

En katso juurikaan televisiota. Se on mielestäni pääasiassa erittäin tylsää puuhaa, ja olenkin jo pitkään pääasiassa kuorsannut TV:n edessä.

Kun Tulos sai TVkaistan asiakkaaksi, en ollut TVkaistan palkitusta netti-tv -palvelusta kovinkaan innoissani. En ollut koskaan nähnyt sitä käytännössä, mutta idea että maksaisin saadakseni saman vanhan TV-lähetyksen heikompilaatuisena tietokoneelta ei todellakaan houkuttanut.

Kokeiltuani olin eri mieltä.

TVkaistahan on kerrassaan loistava. Karun ulkokuoren alta paljastuu jotakin todella jännittävää. Voin todellakin katsoa mitä haluan napin painalluksella ja yhteydet pelaa kuin rasvattuna.

Televisiolla ei ole tulevaisuutta

Jungnerin mukaan kymmenen vuoden kuluttua Yleisradion ohjelmat levitetään internetin kautta eikä nykyisiä tv-kanavia enää ole.

Jotenkin tämä on ihan uskottavaa.

TVkaista ei ole erilainen TV, se on TV:n uusi käyttöliittymä

TVkaista todella vapauttaa ohjelmien katsojat ajasta ja paikasta. Voin poimia kahden viikon tarjonnasta ne kiinnostavat historiadokkarit, jonka edessä voin nukkua ja lapsetkaan eivät pääse marisemaan että jotain on unohtunut.

Muuttiko TVkaistan kotiin tuonti TV:n katsomistani?

Kyllä. Voin nyt huoletta jättää kaikki ohjelmat katsomatta, sillä ne menevät turvallisesti nauhalle.

Parempi puolisko on sisäistänyt TVkaistan minua paremmin ja se tulee pysymään tämän huushollin ykköstapa katsoa TV:tä.

Lisää aiheesta muualla

Päivitys: TVkaista tarjoaa nyt myös olohuonekäyttöön paremman tavan katsoa TVkaistaa: digiboksi.

Voin nyt huoletta jättää kaikki ohjelmat katsomatta,.."Sivun alkuun