Warning: fopen(/home/int2000/d/21734/html/wp-content/plugins/social/debug_log.txt): failed to open stream: Permission denied in /home/int2000/d/21734/html/wp-content/plugins/social/lib/social/log.php on line 23 Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/int2000/d/21734/html/wp-content/plugins/social/lib/social/log.php on line 24 Inventive DesignSuomen hakukoneoptimointiskene ei ole kuollut

Inventive Design
17.3.2009 Lasse Larvanko

Suomen hakukoneoptimointiskene ei ole kuollut

Digimarkkinoinnin tee-se-itse-miehet kokoontuvat 24.3.2009

Optimointi.comin hakukoneoptimointiskene samassa tilassa. Luvassa on paljon huutoa, henkselien paukutusta ja toivottavasti kantapään kautta tulleita oppeja.

Ravintola Kaislassa on paikalla edustajia suuresta osasta alan ykkösfirmoista, mutta paikallaolijat edustavat pääasiassa itseään, eikä siellä puhuta asiakascaseista vaan omista ”harraste” projekteista tai uusista huomioista alalta.

Optimointi.comin tapaamiset ovat hyvin epämuodollisia ja hauskoja. Se kuka tienaa eniten ei ole kovin jätkä ja muutenkin kaikki saavat suunvuoron kunhan uskaltavat haastaa ne eniten huutavat (Juha ja shovi?).

Lisäksi Juha on luvannut tarjota juomat kaikille paikalle ilmestyneille.

He ainakin olevat mukana

Oletko sinä?

Juha on luvannut tarjota juomat kaikille paikalle ilmestyneille."Sivun alkuun